wehako

klant

Wehaco

warm lopen voor koele projecten

Wehako is een ambitieus en hecht familiebedrijf, gespecialiseerd in koeltechniek. Eind jaren tachtig begon het bedrijf als groothandel in klein horeca apparatuur. Inmiddels is het uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf in hoogwaardige koeltechniek, met toonaangevende projecten in onder meer de tuinbouw, horeca en luxe jachtbouw. Voor de komende jaren ziet Wehako nog meer groei en ontwikkeling. Daar zijn mensen voor nodig. Technische mensen, die willen meebouwen aan de toekomst van het bedrijf. Smart Werving ontwikkelde een wervingscampagne om deze mensen warm te maken voor een coole carrière als koeltechnisch monteur of montage medewerker.

de vraag

Achter de vraag ‘Vind goede koeltechnisch monteurs en montagemedewerkers’ ging nog een andere vraag schuil. Om de juiste mensen te vinden, moest Wehako zelf – als bedrijf en als werkgever – op de juiste manier voor het voetlicht gebracht worden: ambitieus, innovatief en prestigieus. Technisch uitdagend, met tegelijkertijd de warme sfeer van een familiebedrijf.

onze oplossing

De vraag van Wehako leende zich bij uitstek voor een werkgeversverhaal. We spraken met de eigenaars en de medewerkers, en namen een kijkje in de werkplaats en op een aantal projecten. We leerden de werkgever in Wehako kennen. En we ontdekten hoe ontzettend trots de medewerkers zijn op wat ze doen. Ze bouwen geen koelinstallatie, maar ze zorgen ervoor dat restaurants en cruiseschepen topgerechten kunnen serveren. Dat bloemen op het juiste moment floreren. En dat verse producten ook écht vers blijven. Dit inspireerde ons om een concept te ontwikkelen waarin de medewerkers de hoofdrol spelen.

creatief concept

het concept

Onder de noemer ‘koele projecten, nieuwe technieken’ laten meerdere medewerkers van Wehako zien hoe mooi en uitdagend hun werk bij Wehako is. Of dat nu op kantoor, in de werkplaats of op locatie is. We brachten dit concept tot leven met tot de verbeelding sprekende foto’s, animaties, quotes en teksten. Hiermee gaven we vorm en invulling aan een ‘werken bij’ website en een online campagne.

Wehako werken-bij website

wat we voor ander hebben gedaan

laten we contact maken

Bel ons of laat je telefoonnummer of e-mailadres achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel ons op 06 – 22 55 12 76