onze belofte

effectieve wervingscampagnes zonder gedoe

Als werkgever weet je ongetwijfeld hoe hoog een gemiddelde werving & selectie fee is. Voor datzelfde geld denken en voeren wij een half jaar tot een jaar een wervingscampagne voor je uit. Dat is onze belofte! En daar kun je ons aan houden. Wat die wervingscampagnes opleveren? Ook dat is vele malen groter dan bij werving & selectie. Onze campagnes richten zich niet alleen op het zoeken en vinden van een kandidaat. Ze zetten ook jouw bedrijf op de kaart. Ze zorgen ervoor dat jouw bedrijf langere tijd in the picture – en dus top of mind – is bij potentiële werknemers. En ze zijn in no time op te schalen / opnieuw in te zetten wanneer je weer een vacature hebt. Kortom: met een campagne van Smart Werving heb je een effectieve tool in handen om potentiële medewerkers te blijven boeien en binden. Inclusief heldere rapportages over het bereik van de campagne. En dat allemaal zonder ingewikkelde contracten of wervingsfees. Beloofd!

warm lopen voor koele projecten

Wehako is een ambitieus en hecht familiebedrijf, gespecialiseerd in koeltechniek. De afgelopen drie decennia is het bedrijf flink gegroeid. En het blijft groeien. Daar zijn mensen voor nodig. Technische mensen, die willen meegroeien. We ontwikkelden een wervingscampagne om deze mensen warm te maken voor een coole carrière als koeltechnisch monteur of montage medewerker.

zeg het met koeien

Zoeken naar nieuwe medewerkers voelt soms als zoeken naar een speld in een hooiberg. Bij van Winden en de Bie kennen ze dit gevoel. Deze specialist in melkrobots, melkmachines en melkkoeltanks zocht servicemonteurs die niet alleen technisch zijn, maar die ook houden van natuur en dieren. Koeien, om precies te zijn. Maar waar vind je zulke medewerkers? En hoe? We vatten de koe bij de horens en vonden een manier om die selecte groep potentiële medewerkers te bereiken én hun aandacht te trekken!