Van Winden en De Bie

klant

Van Winden en De Bie

zeg het met koeien

Zoeken naar nieuwe medewerkers voelt soms als zoeken naar een speld in een hooiberg. Bij van Winden en de Bie kennen ze dit gevoel. Deze specialist in melkrobots, melkmachines en melkkoeltanks zocht servicemonteurs die niet alleen technisch zijn, maar die ook houden van natuur en dieren. Koeien, om precies te zijn. Maar waar vind je zulke medewerkers? En hoe? Smart Werving vatte de koe bij de horens en ging, samen met van Winden en de Bie, op zoek naar de antwoorden.

de vraag

De vraag was duidelijk. Van Winden en de Bie zocht servicemonteurs, maar niet zomaar servicemonteurs. Het was aan ons om dat selecte groepje potentiële medewerkers te bereiken én hun aandacht te trekken. Een loei-interessante opdracht!

onze oplossing

We vertaalden de vraag naar een beestachtig goede wervingscampagne, waarin de unieke werkomgeving van van Winden en de Bie expliciet naar voren komt. Een onderscheidend ontwerp, sterke teksten en een slimme online strategie deden de rest!

creatief concept

het concept

Bella. Zo heet de hoofdpersoon in de wervingscampagne. Bella is een koe. Een melkkoe om precies te zijn. En Bella staat symbool voor de unieke omgeving waarin je werkt als servicemonteur van van Winden en de Bie. Sterker nog: het zijn koeien als Bella waarvoor je je werk als servicemonteur doet. Je zou zelfs kunnen stellen dat Bella de werkgever is. Hier haakten we met de campagne op in.

werken-bij website van winden en de bie

laten we contact maken

Bel ons of laat je telefoonnummer of e-mailadres achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel ons op 06 – 22 55 12 76

wat we voor ander hebben gedaan