Anoeska Koch – van Dam

Anoeska Koch – van Dam

Regelen, ordenen en mensen ondersteunen. Daar hou ik van. En dat is ook precies mijn rol binnen Smart Werving. Een betrouwbare samenwerking en een goede communicatie met anderen is voor mij belangrijk. Als rechterhand van Nico zorg ik ervoor dat de wervingscampagnes volgens plan verlopen. Hier kan ik veel van mezelf in kwijt, zoals mijn creativiteit, enthousiasme en spontaniteit. Ik maak hierbij graag gebruik van meer dan dertig jaar ervaring als administratief medewerker in de installatiebranche. Bovendien ben ik graag bezig. Stilzitten is niet aan mij besteed. Buiten werktijd ben ik dan ook altijd actief bezig: vooral trainen met mijn Hapkidoclub en fotograferen in de natuur met mijn fotocamera. Ook kan ik genieten van een gezellig feestje, een dagje dierentuin of een avondje naar de bioscoop. Bij Smart Werving ga ik een nieuwe uitdaging aan. Ontzettend leuk om met elkaar een wervingscampagne op te zetten waar iedereen enthousiast van wordt: de klant, wijzelf en natuurlijk de kandidaten!

bel of mail ons

Heb je vragen? Of wil je vrijblijvend met ons in gesprek over de mogelijkheden van Smart Werving voor jouw bedrijf of organisatie? Bel of mail ons gerust! Je kunt ook je telefoonnummer of e-mailadres achterlaten. We bellen of mailen je dan zo snel mogelijk terug.

Bel ons op +31 6 22 55 12 76