Nico Vermaas

Patricia van der Beek

Als copywriter schrijf ik de teksten voor de wervingscampagnes van onze klanten. Van pakkende quotes voor social media tot de complete webtekst voor de werken-bij sites. Dat omvat meer dan het op papier zetten van een leuk verhaal. Waar het om gaat is: wat is jóuw verhaal als werkgever? En wie wil je met jouw verhaal bereiken? Het is aan mij om het unieke karakter van jouw bedrijf en werkgeverschap te doorgronden en dat op doeltreffende wijze over te brengen op potentiële medewerkers. Daarvoor haal ik alles uit de kast: mijn achtergrond als communicatiewetenschapper om tot een effectief tekstconcept te komen. Mijn ervaring als freelance tekstschrijver om met de juiste zinsopbouw en woordkeuze het, soms subtiele, verschil te maken. En mijn affiniteit met de zorg, wat tot uiting komt in mijn oprechte aandacht voor de mens. Ik vind het ontzettend leuk om hiermee een zinnige bijdrage te leveren aan het team van Smart Werving, en daarmee aan het succes van jouw wervingscampagne!

bel of mail ons

Heb je vragen? Of wil je vrijblijvend met ons in gesprek over de mogelijkheden van Smart Werving voor jouw bedrijf of organisatie? Bel of mail ons gerust! Je kunt ook je telefoonnummer of e-mailadres achterlaten. We bellen of mailen je dan zo snel mogelijk terug.

Bel ons op +31 6 22 55 12 76